Γίνε Affiliate του WebMail.GR και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

Θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε την προμήθειά για τον ίδιο πελάτη ΚΑΘΕ μήνα έως ότου τερματίσει τη συνδρομή.

affiliate

Τι είναι το πρόγραμμα συνεργατών;

Το πρόγραμμα συνεργατών σάς πληρώνει για την παραπομπή των πελατών σας στον ιστότοπό μας. Τα προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών όπως το δικό μας δεν έχουν χρεώσεις, υλοποιούνται εύκολα και δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο.

affiliate

Υψηλό Conversion Rate

Το brand μας και η αποτελεσματική μας προώθηση σημαίνει πως το κοινό που στέλνετε στη WebMail.GR θα προσωρήσει σε αγορά προϊόντος.

Γίνε Affiliate και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

Αίτηση

Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ Affiliate στο WebMail.GR και να κερδίσεις χρήματα με εύκολο και απλό τρόπο, συμπλήρωσε την αίτηση που θα βρεις εδώ για να ξεκινήσεις.

Εργαλεία

Μέσα από το WebMail Control Panel βρες τα affiliate εργαλεία που σου παρέχουμε. Κατέβασε τα διαθέσιμα banner ή χρησιμοποίησε απευθείας το affiliate URL σου.

Προώθηση

Τοποθέτησε τα affiliate banner που έχεις επιλέξει στα website σου και ξεκίνα τη διαφήμιση. Παράλληλα μπορείς να επικοινώνησεις με όποιον τρόπο θέλεις το affiliate URL σου.

Πωλήσεις

Το ποσό που μπορείς να κερδίσεις αυξάνεται κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα ετήσιο πακέτο web hosting από το WebMail.GR, μέσα από τα affiliate εργαλεία που χρησιμοποιείς.

wp-hosting

Τοποθετήστε τη διαφήμισή σας!

Επιλέξτε από περισσότερα από 10x διαθέσιμα διαφημιστικά πανό και συνδέσμους κειμένου και τοποθετήστε τα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται να είστε γκουρού της τεχνολογίας: απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα που σας παρέχουμε στην ιστοσελίδα, στο blog ή στο email σας και τελειώσατε.

wp-hosting

Υψηλό Conversion Rate

Το brand μας και η αποτελεσματική μας προώθηση σημαίνει πως το κοινό που στέλνετε στη WebMail.GR θα προσωρήσει σε αγορά προϊόντος.